KALENDARIUM 2023
De aktiviteter som är understrukna är klickbara för mer information.
   

 

JANUARI

  
 29

IT-promenad på Gärdet i Stockholm

Söndag kl. 11

Dags för årets första IT-promenad på Gärdet - söndag 29 januari, samling kl 11 på kullen vid Valhallavägsrondellen. Vi springer fritt över Ladugårdsgärde och fortsätter sedan kopplade mot Kruthuset för fika. Du är med så länge du vill och kan. Hoppas vi ses! //Bam-Bam

   
FEBRUARI     
 11

Årsmöte

Lördag kl. 13 i Gränna

Föreningens årsmöte på Motell Vätterleden, Gränna. Sista anmälningsdagen är den 5 februari. Anmäl dig på mail info@irish-terrier.se

 26

IT-promenad på Gärdet i Stockholm

Söndag kl. 11

Ska vi gå på IT-promenad?  Söndag 26 februari kl 11 samlas vi på kullen vid Valhallavägsrondellen på Ladugårdsgärde i Stockholm. Tror det blir Kruthuset som mål även denna gång. Där finns kaffe, korv och goda bullar. Längre fram i vår tar vi Rosendal där vi kan sitta i äppellunden
Hoppas vi ses! //Bam-Bam

   
MARS   
 26

IT-promenad på Gärdet i Stockholm

Söndag kl. 11

Ska vi gå på IT-promenad?  Söndag 26 februari kl 11 samlas vi på kullen vid Valhallavägsrondellen på Ladugårdsgärdet i Stockholm. Häng med så länge du vill och kan.
Hoppas vi ses! //Bam-Bam

   
APRIL   
 2 IT-promenad i Östergotland 
Dags för östgötsk IT-promenad igen. Vi träffas söndag 2 april 10.30 på parkeringen vid Fröberget, Tinnerö naturreservat, Linköping och går mot Rosenkällasjön där hundarna kan studera fågellivet medan vi intar vårt medhavda fika. Hör gärna av er till Helena Sandell på Facebook om ni kommer!
   
MAJ   
   
   
JUNI   
   
   
JULI   
   
   
AUGUSTI   
   
 

 

SEPTEMBER   
 2-3

 Aktivitetshelg i Kristinehamn för medlemmar i Svensk Irländsk Terrierförening!

 

Vi i aktivitetskommittén planerar en spännande och rolig aktivitetshelg på Kristinehamns Brukshundsklubb den 2-3 September 2023. Kristinehamns Camping finns i närheten där finns det möjlighet att boka stugor.

För att planera vidare vill vi gärna veta hur stort intresset är hos er medlemmar och vilka aktiviteter ni skulle vilja prova på. Här är några förslag på aktiviteter:

  • Agility
  • Rallylydnad
  • Nosework
  • Hoopers
  • Ringträning
  • Vardagstrimning

Skriv gärna ett mail till aktivitet@irish-terrier.se om ni är intresserade av att komma och vilka aktiviteter ni är intresserade av eller om ni har andra idéer.

Vi kommer att skicka ut mer detaljerad information om aktivitetshelgen, men vi ville redan nu ge er en första heads-up så att ni kan börja planera för att delta.

Vi ser fram emot att träffa er alla i Kristinehamn i september!

Vänliga hälsningar,

Aktivitetskommittén (Karin, Ulla, Wolfgang

   
OKTOBER   
   
   
NOVEMBER   
   
   

DECEMBER